Apelsīnu kūka

2006. gada 2. janvāris
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Sviestu ar mikseri puto apmēram ½ minūti, pamazām pievien cukuru, vanilīnu, sāli un rīvētu apelsīna miziņu. Puto, līdz izveidojusies viendabīga masa. Nepārtraucot putošanu, ik pēc ½ minūtes pievieno pa olai. Iemaisa ar cepamo pulveri sajauktus, izsijātus miltus. Mīklu liek veidnē, ievieto sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 45 minūtes.
2. Apelsīna sulu sajau ar cukuru, rīvētu apelsīna un citrona miziņu. Kūku izgāž no veidnes, sadursta ar irbulīti, liekatpakaļ veidnē un aprasina ar apelsīnu sulu. kad sula izsūkusies, izgāž no veidnes un pārkaisa ar pūdercukuru.
Uz augšu