Uha - zivju zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg sīku upes zivju
  • 2 l ūdens
  • 12 nelieli kartupeļi
  • 6 nelieli sīpoli
  • 4 lauru lapas
  • 5 pipari
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

100 min.
  1. Zivis kārtīgi iztīra, aplej ar ūdeni, uzvāra un lēni vāra 30 min.
  2. Buljonu izkāš, ieliek veselus mizotus kartupeļus un sīpolus un vāra 25 min. Pieliek lauru lapas, piparus un sāli un vāra 10 min.
  3. Ja nav slinkums var izķidāt zivju gaļu bez asakām un pievienot zupai.
  4. (Tos vārītos sīpolus tradicionāli apēd ar gardu muti)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas