Svaigu kāpostu zupa ar aitas gaļu

5 1
Svaigu kāpostu zupa ar aitas gaļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu kāpostu
  • 700 g aitas gaļas ar kauliem
  • 3 vidēji burkāni
  • 4 kartupeļi
  • 2 sīpoli
  • 4 l ūdens
  • 1 lauru lapa
  • Sāls
  • Piparu graudiņi
  • Eļļa apcepšanai
  • Pētrsīļi pasniegšanai

Pagatavošana

150 min.
  1. Katlā ielej ūdeni, ieliek gaļu. Strauji uzvāra un noputo.
  2. Pievieno kāpostus, strauji uzvāra un noputo. Vāra lēni 2 stundas.
  3. Burkānus un kartupeļus sagriež liek katlā vārīties. Sīpolus sīki sagriež un apcep eļļā, tad pievieno zupai. Papildina ar garšvielām un garšaugiem. Pievieno zupai un vāra vēl 20 min.
  4. Gaļu no zupas izņem, atdala kaulus. Sagriež un pievieno atpakaļ zupai.

    Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas