Sākums > Receptes > Zupas

Svaigu kāpostu zupa ar aitas gaļu

2006. gada 2. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
150 min
1. Katlā ielej ūdeni, ieliek gaļu. Strauji uzvāra un noputo.
2. Pievieno kāpostus, strauji uzvāra un noputo. Vāra lēni 2 stundas.
3. Burkānus un kartupeļus sagriež liek katlā vārīties. Sīpolus sīki sagriež un apcep eļļā, tad pievieno zupai. Papildina ar garšvielām un garšaugiem. Pievieno zupai un vāra vēl 20 min.
4. Gaļu no zupas izņem, atdala kaulus. Sagriež un pievieno atpakaļ zupai.

Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Labu apetīti!
Uz augšu