Siteņi ar anšoviem

3 1

Sastāvdaļas

  • 600 g cūkas filejas
  • 100 ml sarkanvīna
  • 2 ēdamkarotes ūdens
  • 4 anšovi eļļā
  • 6 zaļās olīvas
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Sviests
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež porcijās, izklapē un apcep sviestā no abām pusēm brūnu. Tad apkaisa ar sāli un pipariem, ielej vīnu un sautē, līdz vīns izvārījies. Pielej ūdeni un pakarsē vēl 2-3 minūtes uz vājas uguns. Anšovus, olīvas un ķiploku sakapā, samaisa, liek uz siteņiem un pakarsē uz vājas liesmas vēl 5 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni