Tītara siteņi

5 1

Sastāvdaļas

  • 600 g tītara filejas
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 1 ēdamkarote sarkano malto piparu
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 3 daiviņas ķiploku
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 150 ml apelsīnu sulas
  • Lociņi
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež 4 porcijās un izklapē. Miltus sajauc ar sāli un pipariem un tajos apvīļā siteņus. Siteņus apcep sakarsētā eļļā, noliek siltā vietā. Sakapā lociņus un ķiplokus, apcep eļļā, kur cepušies siteņi, 1 minūti, pielej apelsīnu sulu un sojas mērci. Maisot vāra 5 minūtes, tad ieliek siteņus un patur uz vājas uguns vēl 5 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni