Sākums > Receptes > Deserti

Ananāsu pāris (ēdams galda dekors)

2006. gada 2. janvāris
Foto: Maija Strode
Pagatavošana
30 min
1. Ananāsiem nogriez augšgalu, izņem mīkstumu, izlej sulu.
2. Liek ananāsus šķīvja vidū. Mīkstumu sagriež kubikos un saliek atpakaļ.
3. Veidojam jaunkundzi- gaišās vīnogas kā mati, gurķu ripiņas un olīvas - acis, kurkuma -deguns, pipars - mute. Piesprauž ar zobu bakstāmajiem kociņiem.
4. Veidojam kungu - tumšās vīnogas -mati,gurķu ripiņas un olīvas - acis, mandarīns -deguns, pipars - mute.
5. Kārtojam apkārt citus augļus, tā lai neaizsedz ananāsu sejas.
Uz augšu