Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Šnicele ar rīsiem un ananāsiem

2006. gada 2. janvāris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sadala porciju gabalos,izklapē,apsāla un apvīļā rīvmaizē. Apcep izkausētā sviestā, pievienojot, koriandru, krustnagliņas un sakapātu sīpolu. Patur vēl 10 minūtes uz vājas uguns, tad pievieno ūdeni un sautē līdz gaļa mīksta.
2. Rīsus nomazgā un izvāra sālsūdenī un sajauc ar 3 kubiņos sagrieztām ananāsa ripām.
3. Gatavās šniceles liek ugunsdrošā formā, pārlej ar mērci,kurā tās sautējušās, pārklāj ar rīsiem, apkaisa ar kanēli un kardamonu un aplaista ar 2-3 ēdamkarotēm ūdens.
4. Atlikušos ananāsus sagriež kubiņos, sajauc ar ananāsu un citronu sulu un viegli apcep sviestā. Iegūto maisījumu klāj uz rīsiem, formai uzliek vāku un cep 10 minūtes cepeškrāsnī.
Uz augšu