Kartupeļi, sautēti tomātu mērcē

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 150 g tauku
  • 200 g sīpolu
  • ½ glāzes asās tomātu mērces
  • 1 -2 tējkarotes ķimeņu
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcinātus sīpolus apcep daļā tauku, pievieno sāli, ķimenes, sasmalcinātus ķiplokus, aso tomātu mērci un dažas karotes ūdens. Nomizotus, nomazgātus kartupeļus sagriež stienīšos, taukos apcep brūnus, pārlej ar mērci un uz lēnas uguns sautē pusmīkstus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni