Maltā šnicele afrikāņu gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 3 olas
  • 1 glāze rīsu
  • 1 sīpols
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 350 g tomātu mērces
  • 50 g asās sojas mērces
  • 3 ēdamkarotes krējuma
  • 0.25 tējkarotes citronskābes
  • Milti
  • Eļļa
  • Diļļu, pētesiļu zaļumi
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sālītā ūdenī izvāra rīsus. Sīpolus smalki sakapā un apcep eļļā. Ķiplokus un zaļumus sakapā. Malto gaļu samaisa ar rīsiem, sīpoliem,olām,sojas mērci, citronskābi, sāli,pipariem,ķiplokiem un zaļumiem. No masas veido šniceles, apvīļā miltos un cep gatavas.Liek traukā un pārlej ar krējumu samaisītu tomātu mērci. Pārkaisa zaļumus.
  2. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni