Liellopa gaļas stroganovs ar sinepēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu filejas
  • 10 šampinjoni
  • 2 glāze/s buljona
  • 1 ēd. k. miltu
  • 100 g sviesta
  • 1 tējk. krievu sinepju
  • 2 ēd. k. krējuma
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Gaļu sagriež mazos gabaliņos, apkaisa ar sāli un pipariem. Sagriež šķēlēs sēnes.
  2. Sviestā apcep miltus, maisot pievieno buljonu, uzvāra, izkāš.
  3. Pievieno sinepes un vēlreiz uzvāra.
  4. Beigās pieliek krējumu un tomātu pastu.
  5. Sakarsētā eļļā apcep gaļu ar sēnēm un sīpoliem, liek mērcē un 15 minūtes pasautē zem vāka. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Sakarsētā eļļā apcep gaļu ar sēnēm un sīpoliem, liek mērcē u...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni