Liellopu gaļa ar siļķu sviestu

4 1

Sastāvdaļas

  • ,pipariem, muskatriekstu un olu dzeltenumiem.1 k liellopu filejas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 selerijas sakne
  • 15 melno piparu graudiņi
  • 5 lauru lapas
  • 1 siļķe
  • 1 skābs ābols
  • 1 cepeškrāsnī izcepts vesels sīpols
  • 2 šķēles baltmaizes
  • 2 olas dzeltenumi
  • Malti melnie pipari
  • Malts muskatrieksts
  • Sāls
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 200 g krējuma
  • 50 g rīvmaizes
  • 50 g rīvēta siera
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu apkaisa ar sāli, liek čepešpannā un pārklāj ar sīpolu, burkānu un seleriju ripiņām, apkaisa ar pipariem un lauru lapām, pārlej ar eļļu un cep cepeškrāsnī, apgrozot un aplaistot ar izdalīto šķidrumu gatavu. Siļķi iztīra, samaļ kopā ar 2 pienā izmērcētām baltmaizes šķēlēm,pievieno vienu sarīvētu ābolu, sakapātu cepeškrāsnī ceptu sīpolu, pipariem,muskatriekstu un olu dzeltenumiem. Visu kārtīgi izmaisa. Ar maisījumu pārklāj izcepto liellopu fileju, pārsmērē ar miltiem samaisītu krējumu, pārkaisa rīvmaizes, rīvēta siera un eļļas maisījumu. Cep cepeškrāsnī līdz siers izkusis.

Komentāri

zigis 2010. gada 27. septembris 00:47
Tas ja gribas kaut ko pagatavot :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni