Citāds bifšteks

2006. gada 2. janvāris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sagriež 2 pirkstu biezuma šķēlēs, ietin auduma salvetē un ar koka mīklas rulli kārtīgi izdauza, apkaisa ar pipariem, apsmērē ar eļļas un etiķa maisījumu un noliek aukstumā uz 2 stundām Nekādā gadījumā nekaisīt sāli !!!, jo tad gaļa būs cieta. Izkausē sviestu, iemērc tajā katru gaļas gabalu, liek sakarsētā sviestā, apkaisa ar sāli un apcep, apgriež otru pusi, apkaisa ar sāli un apcep, piespiežot ar lāpstiņu, skatās, līdz no gaļas neizdalās rozā sula.
2. Kārto traukā, apkārt liek mazus sviestā apceptus kartuupelīšus, mārrutku piciņas. Mērcei pievieno sviestu,citriona sulu un sakapātus zaļumus, uzvāra un pārlej gaļai.
Uz augšu