Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Meksikāņu karnitas

2006. gada 2. janvāris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Sīpolus, ķiploku, etiķi, sāli,piparus un cukuru sablenderē viendabīgā masā. Gaļu sagriež palielos gabalos, iemērc iegūtajā maisījumā un noliek iemarinēties uz nakti. Otrā dienā liek ugunsizturīgā traukā, pielej ūdeni,pieliek kubiņos sagriezto speķi, uzliek vāku un liek sautēties uz 2 stundām iepriekš līdz 160 grādiem sasildītā cepeškrāsnī, laiku pa laikam samaisot. Pēc tam gaļu izņem, liek uz cepešplāts un apcep brūnu. Pa to laiku mērci izkāš, nolej taukus un vāra līdz paliek apmēram 100 ml. Pasniedzot pārlej gļai.
Uz augšu