Sarkanvīna sirdskūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 75 ml sarkanvīns
  • 75 g rūgtā šokolāde
  • 125 g cukurs
  • 125 g sviests
  • ½ kapsulas vaniljas esences
  • 1 sķipsna sāls
  • 125 g milti
  • 2 olas
  • 1 tējk kanēlis
  • 2 tējk kakao
  • 2 tējk cepamais pulveris
  • 6 ēd k sarkanvīns
  • 250 g pūdercukurs
  • Sirdsveida forma, 24 cm

Pagatavošana

180 min.
  1. Sakuļ sviestu, cukuru, olas.
  2. Sajauc miltus ar garšvielām, ceapamo pulveri. Pievieno olu masai. Pievieno vīnu un smalki sarīvētu šokolādi.
  3. Liek ietaukotā formā un cep cepeškrāsnī 180 grādos 45 min. Gatavu izkrata no formas. Pēc 10 minūtēm parlej ar glazūru - pūdercukurs sajaukts ar sarkanvīnu.
  4. Var rotāt ar dažādiem cukura vai marcipāna rotajumiem. Kāzu galdam ieteicams izcept divas šādas kūkas, novietot tās blakus un interesanti noformēt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize