Puravu un kartupeļu krēmzupa

3 1
Puravu un kartupeļu krēmzupa
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g kartupeļu
  • 1 liels puravs
  • 1 liels sīpols
  • 1 l ūdens
  • 100 ml saldā krējuma
  • 30 g sviesta
  • Sāls
  • Melnie pipari

Pagatavošana

70 min.
  1. Nomizo un noskalo kartupeļus, puravus un sīpolus. Sagriež mazos kubiciņos un liek vārīties katlā ar ūdeni. Pieber sāli, piparus un vāra uz mazas uguns katlā zem vāka apmēram stundu.
  2. Mīkstos dārzeņus sablendē un liek katlu vēlreiz uz plīts.
  3. Zupu uzvāra un pievieno krējumu. Ja nepieciešams, pieliek vēl sāli un piparus.
    Pasniedz ar grauzdētu maizi, ja vēlas, pārkaisa ar zaļumiem pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Zupu uzvāra un pievieno krējumu. Ja nepieciešams, pieliek vē...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas