Rudzu - ķimeņu maize

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 ml ūdens
  • 1 ēd k mīksts sviests
  • 1 ēd k cukurs
  • 1.5 tējk sāls
  • 2 ēd k sausais piens
  • 1 tējk ķimeņu sēkls
  • 180 ml rudzu milti
  • 600 ml kviešu milti
  • 1.75 tējk raugs

Pagatavošana

3 min.
  1. Ietaukotā kubulā lej un ber sastāvdaļas receptē norādītajā secībā. Miltos izveido bedrīti kur ieber raugu ( Tā raugs pārāk ātri nesaskara ar sāli un notiek laba mīklas uzrūgšana).
  2. Izvēlas režīmu rudzu maize, normāla garoza. Maize gatava pēc 3 h 40 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti