Alus maize (cepta maizes kombainā)

5 1

Sastāvdaļas

  • 220 ml alus
  • 720 ml kviešu milti, vēlams a/l
  • 1 ēd k olīveļļa
  • ½ tējk sāls
  • 1 tējk liellopu buljona pulveris
  • ½ tējk maltas ķimenes
  • ¼ tējk malti kajēnas pipari
  • 1 ēd k sasmalcinati sīpoli
  • ¼ tējk sasmalcināti čili pipari
  • ½ tējk sasmalcināti ķiploki
  • 2 tējk raugs

Pagatavošana

180 min.
  1. Maizes kombaina kubulu ietauko.
  2. Tajā ielej: alu,eļļu.
  3. Ieber sāli,buljona pulveri.
  4. Ieber miltus, garšvielas.
  5. Miltos iztaisa bedrīti. Ieber tajā raugu.
  6. Ieslēdz režīmu- franču maize, normāla garoza un pēc 3 h 50 min būs gatava maize.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti