Itāļu zāļu maize (cepta maizes kombainā)

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 ml udens
  • 1.5 ēd k eļļa
  • 1 tējk sāls
  • 1 tējk cukurs
  • 800 ml milti
  • 60 ml rīvēts Parmas siers
  • 1 tējk sasmalcināti pētersiļu zaļumi
  • 1 tējk sasmalcināti bazilika zaļumi
  • 1 tējk sasmalcināti lociņi
  • 1 tējk sasmalcināti ķiploki
  • 2 tējk raugs

Pagatavošana

3 min.
  1. Maizes kombaina kubulu ietauko.
  2. Tajā ielej: ūdeni eļļu.
  3. Ieber sāli, cukuru.
  4. Ieber miltus, sieru un garšaugus. Miltos iztaisa bedrīti. Ieber tajā raugu.
  5. Ieslēdz režīmu- franču maize, normāla garoza un pēc 3 h 50 min būs gatava maize.

Komentāri

Maija 2011. gada 5. septembris 08:50
Raugs tika rēķināts tad kad Rīgas raugu ražoja fabrikā Rīgā un uz to stabili varēja paļauties. Tagad neesmu tik uzticamu, stabilu , vienmer noperkamu raugu atradusi.
ilze 2011. gada 31. augusts 18:36
kādu raugu jālieto, sauso vai parasto?
Margarita 2010. gada 8. aprīlis 16:04
Liku 1,5 tējkarotes rauga - ideāli.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti