Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kārdinošais truša cepetis

2005. gada 7. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
150 min
1. Trusi sadala, ierīvē ar sāli un pipariem.
2. Uz pannas sakarsētā sviestā apcep, līdz veidojas brūna garoziņa.
3. Tad pārliek dziļajā cepešpannā, pievieno svaigu rozmarīnu, ūdeni un, laiku pa laikam aplaistot, cep aptuveni pusotru stundu.
4. Burkānus, kartupeļus un ķirbjus nomizo un sagriež parupjos gabalos.
5. Katliņā izkausē sviestu, tajā apcep burkānus, pievieno nedaudz buljona, garšvielas un sautē apmēram 15 minūtes. Kad burkāni ir pusmīksti, pievieno kartupeļus. Turpina sautēt. Pēdējos pieliek ķirbjus.
6. Trusi pasniedz ar sautētiem dārzeņiem un zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu