Piparkūku saldējums ar portvīnā glazētām vīģēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 vīģes
  • 30 g sviesta
  • 100 g brūnā cukura
  • 1 vaniļas standziņa vai tējk. vaniļas cukura
  • 100 g portvīna
  • ½ citrona sula

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu un cukuru panna izkausē un karsē, līdz kļūst viegli brūns. Maisot ar putu slotiņu, pievieno vīnu un citronu sulu. Pievieni vaniļu. Vāra, līdz šķidrums sabiezē līdz vidēji bieza medus konsistencei. Pievieno vīģes un karsē vienu minūti.
  2. Pasniedz uz karstām vīģēm liek piparkūku saldējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti