Liellopu gaļas cepetis vīnā

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu filejas
  • 10 trekna šķiņķa šķēles
  • 1 glāze baltvīna
  • Sāls
  • Pipari
  • Milti
  • Ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu apkaisa ar sāli , pipariem, apklāj ar šķiņķa šķēlēm un liek "pīlē", pārlej vīnu. No ūdens un miltiem iejauc mīklu, ar kuru aizlipina spraugu starp trauku un vāku un cep cepeškrāsnī uz vidējas uguns 4-5stundas. pasniedz ar radušos mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni