Dāņu pankūkas ar cūkgaļu

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g liesas cūkgaļas
  • 7 ēdamkarotes sviesta
  • 3 ēdamkarotes smalki sagrieztu sīpolu
  • 2 tasītes miltu
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 tasīte piena
  • 6 olas
  • Zaļumi
  • Žāvētas plūmes

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež sīkos kubiņos un cep 3 ēdamkarotēs sviesta gatavu. Noliek uz salvetes nosusēt. Pieliek vēl 2 ēdamkarotes sviesta un apcep sīpolu. Noliek uz salvetes nosusēt. No olām, miltiem, piena, sāls un atlikušā sviesta iejauc mīklu, labi sakuļ. Pievieno apcepto gaļu un sīpolus, samaisa un ar lielu karoti liek mīklu uz pannas. Apcep pankūkas no abām pusēm brūnas. Pasniedzot grezno ar zaļumiem un sautētām žāvētajām plūmēm bez kauliņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni