Cūkgaļas medaljoni ar estragonu

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkas filejas
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 30 g sviesta
  • 3 ēdamkarotes baltvīna
  • 150 g krējuma
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote kapāta estragona
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež 4-6 gabalos, apkaisa ar sāli un pipariem un apvīļā miltos. Sagriež sīpolu kubiņos, izkausē sviestu un apcep gaļu no abām pusēm. Noliek siltā vietā. Atlikušajā sviestā apcep sīpolus, pārlej ar baltvīnu, pieliek krējumu un uzvāra. Mērcei pieliek garšvielas un estragonu, ieliek gaļu un ātri visu uzvāra. Pasniedz arkartupeļiem un sparģeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni