Avinjonas siteņi

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 cūkas filejas šķēles
  • 2 zaļās paprikas
  • 4 tomāti
  • 250 g šampinjonu
  • Eļļa
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 125 ml sarkanvīna
  • 2 ēdamkarotes kapātu zaļumu
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu apkaisa ar sāli un pipariem, apvīļā miltos un apcep eļļā no abām pusēm. Noliek siltā vietā. Papriku sagriež salmiņos, tomātus applaucē, novelk miziņu un sagriež šķēlītēs, šampinjonus sagriež šķēlītēs. Eļļā, kur apcepta gaļa cep papriku apmēram 10 minūtes, tad pievieno tomātus un šampinjonus un ātri apcep. Pievieno tomātu pastu, sarkanvīnu, sāli, piparus un uzvāra. Virsū liek siteņus un uz vidējas uguns sautē vēl 15 minūtes. Siteņus liek šķīvī, pārliek ar sautētajiem dārzeņiem un pārkaisa ar zaļumiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni