Ar lasi pildīta līdaka

3 1

Sastāvdaļas

  • Līdaka (1 kg)
  • 50 g sīpolu
  • 50 g selerijas sakņu
  • 30 g Gī sviesta
  • 15 g baltmaizes mīkstuma
  • Viena ola
  • 10 g ķiploku
  • 40 g saldā krējuma (25 %)
  • 2 g malto melno piparu
  • 1 g bazilika
  • 3 g diļļu
  • 5 g sāls
  • 175 g laša filejas (bez ādas un asakām

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi sagatavo tāpat kā iepriekšējās, taču pirms masas iepildīšanas līdakas ādu (ar galvu) izklāj ar plānās šķēlēs sagrieztu laša fileju. Uz tās liek pamatmasu.
  2. Sagatavotās līdakas sautē (katru savā traukā) 30 minūtes zemā katlā ar nelielu ūdens daudzumu, kuram pievienoti apcepti dārzeņi, sāls, smaržīgais pipars un līdakas asakas.
  3. Izvārītas zivis atdzesē, noņem plēvi, sakārto traukā un dekorē ar dārzeņiem, citronu un

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni