Biezpiena krēms ar riekstiem 2

5 1

Sastāvdaļas

  • Saldais krējums (1 l)
  • ; krāsainā marmelāde (200 g)
  • 0.2 ; 0,2–0,5% tauku saturošs vājpiena
  • Biezpiens (250–400 g)
  • ; želatīns (20–30 g)
  • Cukurs
  • Vaniļas cukurs (pēc garšas)
  • Noformējumam – kausēta šokolāde vai ogu mērce

Pagatavošana

1 min.
  1. Saldo krējumu saputo un iemaisa caur sietu izsijātu vājpiena biezpienu un smalki sakapātu krāsaino marmelādi
  2. Želatīnu uzbriedina – vienkārši ūdenī, var arī sulā – un iejauc masā
  3. Liek formiņās un ļauj atdzist
  4. Pasniedz ar kausētu šokolādi vai svaigu ogu mērci (250–300 g saldētu zemeņu atkausē, sajauc ar cukuru un sablenderē); dekorē ar svaigu piparmētras lapiņu, kas iemērkta cukura sīrupā un pārkaisīta ar pūdercukuru – baltākai ziemas noskaņai...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti