Cāļa cepetis ar baltvīna pildījumu

4 1

Sastāvdaļas

  • 1.2 cālis ap 1 -1,2 kg
  • 1 glāze varītu rīsu
  • 1 glāze baltvīna
  • 1 glaze žāvētu ābolu
  • ½ tējkmalti baltie pipari
  • 1 tējk sāls
  • Vistas garšviela ar kariju

Pagatavošana

80 min.
  1. Ābolus sakapā, sajauc ar sāli, pipariem,rīsiem un baltvīnu.
  2. Cāli no visām pusēm nomazgā un nosusina ar salveti.
  3. Iepilda tajā pildījumu. Sasien kājas un spārniņus - lai viss ir kopā un nebirst nekas ārā. Cāli ierīvē ar garšvielu un ielek cepeša maisiņā.( Maisiņu protams pannā). Cep cepeškrāsnī 220 grādos, 50 minūtes. Un tad maisiņu iegriež un vēl pacep mazliet - lai apbrūnē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni