Bezē cepumi ar mandeļu liķieri

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 olu baltumi
  • ¾ glāzes pūdercukura
  • 1 ēd.k. liķiera " Amaretto"
  • 240 g maltu mandeļu
  • 80 g nedaudz saberztu mandeļu pārslu

Pagatavošana

1 min.
  1. Mikserī saputo olu baltumus, pakāpeniski pievieno cukuru, katreiz labi saputojot. Iemaisa liķieri, maltās mandeles un mandeļu pārslas.
  2. Ar ēdamkaroti uz ietaukotas pannas liek masas piciņas, atstājot 3 cm attālumu. Cep 180 C temperatūrā apmēram 20 minūtes, līdz cepumi gaiši brūni. Atdzesē uz pannas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti