Bezē cepumi ar šokolādes gabaliņiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 olu baltumi
  • ¾ glāzes pūdercukura
  • 270 g saberzta kokosrieksta
  • 190 g šokolādes gabaliņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Mikserī saputo olu baltumus, pakāpeniski pievieno cukuru, katrreiz labi saputojot. Maisījumu liek lielākā traukā, divās porcijās iecilā kokosriekstu un šokolādi.
  2. Ar mitrām rokām no 1 tējkarotes mīklas veido bumbiņas un liek uz ietaukotas pannas, starp cepumiem atstājot 3 cm. Cep 180C temperatūrā apmēram 20 minūtes, līdz cepumi gaiši iedzelteni. Atdzesē uz pannas.

Komentāri

antra 2016. gada 5. novembris 12:30
loti garsiigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti