Ķiršu un šokolādes cepumi

5 1

Sastāvdaļas

  • 125 g sviesta
  • ½ glāzes pūdercukura
  • 1 /3 glāzes brūnā cukura
  • 1 ola
  • 1 ¾ glāzes miltu ar cepamā pulvera piedevu
  • ¾ glāze sasmalcinātu cukurotu sarkano ķiršu
  • 95 g šokolādes gabaliņu

Pagatavošana

1 min.
  1. Mikserī labi saputo sviestu, cukuru un olu, pievieno izsijātus miltus, ķiršus un šokolādes gabaliņus. Uz ietaukotas pannas liek pa divām tējkarotēm mīklas, atstājot 3 cm attālumu starp cepumiem. Cep 180 C temperatūrā apmēram 12 minūtes, atdzesē uz pannas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti