Šokolādes bučiņas

5 1

Sastāvdaļas

  • 250 g mīksta sviesta
  • 100 g izsijāta pūdercukura
  • 2 tējk. šķīstošās kafijas pulvera
  • 250 g izsijātu miltu
  • 45 g izkausētas tumšās šokolādes
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Kafijas pulveri izšķīdina 1 ēdamkarotē karsta ūdens un atdzesē.Traukā saputo sviestu un pūdercukuru,līdz masa kļuvusi gaiša un čagana. Ar koditorejas uzgali uz ietaukotas pannas uzspiež apaļus cepumus. Cep 180 C temperatūrā 10-12 minūtes, pēc tam ļauj atdzist pilnībā. Savieno pa diviem capumiem kopā, izmantojot kausēto šokolādi. Pārber pūdercukuru. Var pasniegt arī bez šokolādes pildījuma.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti