Mainīgā kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • Paciņa sviesta (200g)
  • 1 ēdk cukura
  • 2 /3 cepumi "selga"
  • Āboli,babarberi vai dažādas ogas
  • MAISĪJUMAM
  • 2 olas
  • Pusglāze cukura
  • Glāze skāba krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Paciņu sviesta,glāzi miltu un cukuru samīca viendabīgā masā.
  2. Mīklu ieklāj pannā ,uzlokot tās maliņas uz augšu.
  3. Uzber sasmalcinātus cepumus.
  4. Virsū liek sagrieztus ābolus(pavasarī- rabarberus,vasarā-ogas ).
  5. Pārleju ar maisījumu,ko iegūst,olas skuļot ar pusglāzi cukura un glāzi skāba krējuma.
  6. Liek līdz 220 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī un cep,kamēr gatava.
  7. Vislabāk ieklāt mīklu uz cepemā papīra,kas jau savukārt ir ieklāts pannā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize