Pildītā karbonāde ar pikanto garoziņu

5 1

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas kakla karbonādes gabals.paprika-1sarkana,1-dzeltena,150g pikants siers,4ēdamkarotes sinepes,150 g salds krējums,50g rīvmaizes,sāls,pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņem karbonādi,ar garu un šauru nazi izdari griezumu gabala centrā,visā tā garumā,lai varētu pildīt to ar rupjos gabalos sagrieztu papriku un sieru.Dari to pamīšus-siers,paprika.Kad tas ir izdarīts iesmērē cepeti ar sāli .pipariem un sinepēm.Lai cepjoties pildījums neiztecētu laukā ,aizspraud griezuma vietu ar koka irbulīšiem.Uz kādu brīdi var ielikt cepeti ledusskapī,lai iemarinējas.
  2. Liec cepeti sakarsētā cepeškrāsnī uz ietaukotas pannas .Kad cepetis jau gandrīz gatavs,tas ir jānosmērē ar pikanto masu:150 g saldajā krējumā iemasa 50g rīvmaizes ,1ēdamkaroti sinepes un 50g rīvēta siera.Cep vēl 20 min.līdz garoziņa brūna.Atceries pikantās garoziņas recepti!Tā var Tev noderēt citu gaļas ēdienu pagatavošanā.Vēlu veiksmi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni