Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītā karbonāde ar pikanto garoziņu

2005. gada 28. decembris
Foto: Ilze Āzere
Pagatavošana
1 min
1. Ņem karbonādi,ar garu un šauru nazi izdari griezumu gabala centrā,visā tā garumā,lai varētu pildīt to ar rupjos gabalos sagrieztu papriku un sieru.Dari to pamīšus-siers,paprika.Kad tas ir izdarīts iesmērē cepeti ar sāli .pipariem un sinepēm.Lai cepjoties pildījums neiztecētu laukā ,aizspraud griezuma vietu ar koka irbulīšiem.Uz kādu brīdi var ielikt cepeti ledusskapī,lai iemarinējas.
2. Liec cepeti sakarsētā cepeškrāsnī uz ietaukotas pannas .Kad cepetis jau gandrīz gatavs,tas ir jānosmērē ar pikanto masu:150 g saldajā krējumā iemasa 50g rīvmaizes ,1ēdamkaroti sinepes un 50g rīvēta siera.Cep vēl 20 min.līdz garoziņa brūna.Atceries pikantās garoziņas recepti!Tā var Tev noderēt citu gaļas ēdienu pagatavošanā.Vēlu veiksmi!
Uz augšu