Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tītara šnicele ar tomātiem

2005. gada 28. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Fileju sadala 4 porcijās, viegli izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem un apvīļā miltos.
2. Tomātiem kātiņu vietās izdara krustveida iegriezumus, liek formiņās un uzliek katram tomātam1 tējkaroti sviesta un 1 tējkaroti siera, pēc tam uz 10 minūtēm ieliek sakarsētā cepeškrāsnī.
3. Kamēr tomāti cepas, sagatavo šniceles. Uz katras liek šķēli šķiņķa, salvijas lapiņu un šniceli pārloka uz pusēm, sasprauž ar koka irbulīti un apcep 5-6 minūtes no katras puses.
4. Pasniedz ar saceptajiem tomātiem.
Uz augšu