Tītara šnicele ar tomātiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 700 g tītara krūtiņas filejas
  • 4 tomāti
  • 4 tējkarotes sviesta
  • 4 tējkarotes rīvēta siera
  • 4 itāļu šķinķa šķēlītes
  • 4 salvijas lapiņas
  • Milti
  • Eļļa
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju sadala 4 porcijās, viegli izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem un apvīļā miltos.
  2. Tomātiem kātiņu vietās izdara krustveida iegriezumus, liek formiņās un uzliek katram tomātam1 tējkaroti sviesta un 1 tējkaroti siera, pēc tam uz 10 minūtēm ieliek sakarsētā cepeškrāsnī.
  3. Kamēr tomāti cepas, sagatavo šniceles. Uz katras liek šķēli šķiņķa, salvijas lapiņu un šniceli pārloka uz pusēm, sasprauž ar koka irbulīti un apcep 5-6 minūtes no katras puses.
  4. Pasniedz ar saceptajiem tomātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni