Mednieku šnicele

5 1

Sastāvdaļas

  • 600 g cūkas mīkstuma
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes sakapātu lociņu
  • 250 g nūdeļu
  • 150 g šampinjonu
  • 150 g sladā krējuma
  • 250 ml buljona
  • 1 tomāts
  • 4 salātu lapas
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala 4 gabalos, izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem, apvīļā miltos un apcep sakarsētā eļļā no abām pusēm.Noliek siltā vietā. Sīpolus sakapā, sēnes apcep, pievieno sīpolus un mazliet pasautē. Pielej saldo krējumu un buljonu un vāra uz mazas liesmas līdz puse šķidruma iztvaikojusi. Pieliek sāli, piparus un lociņus. Izvāra nūdeles, nokāš, noskalo ar aukstu ūdeni un apsausē. Šniceles un nūdeles liek šķīvjos, aplej ar sēņu mērci un dekorē ar salātu lapiņām un tomātu šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni