Jēra gaļas sitenis ar avokado mērci

4 1

Sastāvdaļas

  • 600 g jēra mīkstuma
  • 1 gatavs avokado
  • 4 daiviņas ķiploka
  • 125 g sladā krējuma
  • 2 ēdamkarotes sasmalcināta bazilika
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 2 ēdamakrotes kausēta sviesta
  • Malti baltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala 4 gabalos, ierīvē ar sāli, pipariem, apziež ar sviestu, apvīļā miltos un apcep pa 3 minūtēm no katras puses.
  2. Avokādo pārgiež, izņem kauliņu, izņem mīkstumu, izberž caur sietiņu, samaisa ar 0,5 tējkarotēm sāls un saspiestu ķiploku. Saldo krējumu saputo stingrās putās, samaisa ar avokado biezeni, baziliku un noliek aukstumā. Siteņus pārlej ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni