Itāļu šnicele ar sieru un šķiņķi

3 1

Sastāvdaļas

  • 800 g teļa filejas
  • 8 šķēles šķinķa
  • 4 šķēls siera
  • 4 olas
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • Rīvmaize
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež 8 gabalos, izklapē, apkaisa ar sāli un pipariem. Uz katras šnicles liek šķinķa šķēli. Uz 4 šnicelēm uzliek vēl siera šķēli un apklāj ar atlikušajām šnicelēm ar šķiņķa šķēlīti uz leju. Iznāk 4 5-kārtu šniceles. Apvīļā miltos, olā, rīvmaizē un apcep uz stipri sakarsētas pannas, tad uguni samazina un zem vāka cep līdz gatavībai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni