Fraču šnicele

5 1

Sastāvdaļas

  • 600 g teļ filejas
  • 4 šķēles siera
  • 4 šķēles vārīta šķiņķa
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 olas
  • 8 ēdamkarotes rīvmaizes
  • 3 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • Sarkanie un melnie maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala 4 gabalos, kārtīgi izklapē, ierīvē ar sāli un pipariem. Uz katras šniceles vienas pusītes liek siera, tad šķiņķa sķēlīti. Pārloka šniceli uz pusēm, sasprauž ar koka irbulīti, apkaisa ar miltiem, apvīļā olā un rīvmaizē. Rīvmaizi piespiež šnicelei un ļauj mazliet iesūkies šķidrumam. Uz sakarsētas pannas apcep 5-6 minūtes katru pusi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni