Jēra gaļas siteņi kafijas mērcē

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg jēra mīkstuma
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls
  • Mērcei
  • 60 g sviesta
  • 0.3 glāzes stipras kafijas
  • 0.3 glāzes medus
  • 0.25 tējkarotes kardamona
  • 0.5 tējkarotes kanēļa
  • 0.25 tējkarotes malta muskatrieksta
  • 0.25 tējkarotes maltu krustnagliņu
  • 1 tējkarote citronu sulas
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 5 -6žāvētas plūmes

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež gabalos, izdauza, apsāla un apcep sakarsētā eļļā no abām pusēm.
  2. Mērcei sviestu izkausē uz vājas uguns, pielej kafiju, pieliek medu,sojas mērci,citrona sulu un garšvielas. Izmaisa, uzliek vāku un karsē 1 minūti, noņem no uguns, mazliet atdzesē. Pēc tam atkal uzliekt uz uguns, ieliek žāvētas plūmes un uzvāra. Gaļu pasniedz pārlietu ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni