Teļa sitenis vīnā

5 1

Sastāvdaļas

  • 600 g teļa filejas
  • 200 g šķiņķa
  • 60 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 0.3 glāzes sausa bal;tvīna
  • 0.3 glāzes buuljona
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • Zajumi
  • Sāls
  • Svaigas vai kaltētas salvijas lapiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala porcijās, izklapē apsāla un apkaisa ar miltiem. Uz katra gabala liek šķiņķa šķēli un saberzētu salvijas lapiņu, satin rullīti, sasprauž ar koka irbulīti un apcep sakarsētā olīveļļā. Pielej vīnu, buljonu, pieliek sviestu, uzliek vāku un sautē gaļu mīkstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni