Marinēta šnicele

5 1

Sastāvdaļas

  • 600 g liellopu filejas
  • 1 citrons
  • 1 sīpols
  • 0.5 tējkarotes citronskābes
  • Milti
  • Eļļa
  • Malts muskatrieksts
  • Ingvers
  • Maltas krustnagliņas
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala porcijās. Sīpolu un citronu sagriež ripiņās. Sīpolu apslaka ar atšķaidītu citronskābi, pieliek muskatriekstu, ingveru, krustnagliņas un maltus melnos piparus. Gaļu apsāla, pārliek ar sīpola un citrona ripiņām un marinē 1,5 stundas. Marinētās šniceles apvīļā miltos un apcep sakarsētā eļļā brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni