Toskānas teļa šnicele

4 1

Sastāvdaļas

  • 600 g teļa filejas
  • 800 g spinātu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 tējkarotes sviesta
  • 4 plānas jēla šķiņķa šķēles
  • 4 siera šķēles
  • Malts muskatrieksts
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
  • Sinepes

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala 4 gabalos, izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem, apziež ar sinepēm un apcep no abām pusēm brūnu.Spinātus nomazgā, nosusina un sautē, pievienojot sakapātus ķiplokus, sāli un piparus.
  2. Uz lielas pannas liek četras spinātu porcijas, katrai veido vidū bedrīti, ieliek pa gabaliņam sviesta, apkaisa ar sāli un maltu muskatriekstu. Uz spinātiem liek šniceles, virsū liek šķēli šķiņķa, siera un cep cepškrāsnī līdz siers izkusis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni