Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīts austriešu antrekots

2005. gada 28. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sadala porcijās, izklapē, malas iegriež, apkaisa ar sāli,pipariem, apvīļā miltos un apcep sviestā. Kartupeļus nomizo, izvāra un sagriež nelielos kubiņos. Sakapā cieti vārītas olas, bekonu sagriež kubiņos un sajauc ar kartupeļiem, olām, sāli, pipariem, zaļumiem,krējumu un muskatriekstu pēc garšas. Maisījumu liek uz antrekotiem, satin un sasprauž ar koka irbulīšiem. Sīpolus sakapā un apcep sviestā. Pāri liek antrekotus, pārlej ar vīnu un sautē zem vāka gatavus. Izņem antrektus un pārlej ar izkāstu mērci.
Uz augšu