Pildīts austriešu antrekots

4 1

Sastāvdaļas

  • 750 g liellopu filejas
  • 500 g šķiņķa
  • 500 g kartupeļu
  • 4 olas
  • 600 g krējuma
  • 500 g sīpolu
  • 250 g sviesta
  • 500 ml sausā baltvīna
  • Milti
  • Zaļumi
  • Šķipsniņa muskatrieksta
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala porcijās, izklapē, malas iegriež, apkaisa ar sāli,pipariem, apvīļā miltos un apcep sviestā. Kartupeļus nomizo, izvāra un sagriež nelielos kubiņos. Sakapā cieti vārītas olas, bekonu sagriež kubiņos un sajauc ar kartupeļiem, olām, sāli, pipariem, zaļumiem,krējumu un muskatriekstu pēc garšas. Maisījumu liek uz antrekotiem, satin un sasprauž ar koka irbulīšiem. Sīpolus sakapā un apcep sviestā. Pāri liek antrekotus, pārlej ar vīnu un sautē zem vāka gatavus. Izņem antrektus un pārlej ar izkāstu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni