Antrekoti ar āboliem

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu filejas
  • 4 lieli āboli
  • 0.5 glāzes krējuma
  • 2 ēdamkarotes margarīna
  • 1 ēdamkarote mārutku
  • 50 g kapātu zaļumu
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež porcijās, kārtīgi izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem un iztur pusstundu. Pēc tam apcep sakarsētā margarīnā. Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež plānās šķēlītes, klāj uz antrekotiem, pārlej ar krējumu un cepe cepškrāsnī uz vājas uguns 40 minūtes. Pirms pasniegšanas antrekotus pārziež ar mārrutkiem un pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni