Antrekots ar riekstiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu filejas
  • 5 ēdamkarotes rīvēta siera
  • 5 ēdamkarotes kapātu zaļumu
  • 5 ēdamkarotes maltu mandeļu
  • 5 ēdamkarotes maltu valriekstu
  • 5 ēdamkarotes medus
  • Eļļa
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju sadala porciju gabalos un katrā izdara kabatas veida iegriezumu. Sieru, zaļumus un riekstus sajauc ar šķipsniņu sāls,pilda "kabatiņās" un aizšuj. Cep cepeškrāsnī uz vājas uguns apmēram 40-50 minūtes. 5 minūtes pirms cepšanas beigām antrekotus apsmērē ar medu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni