Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tītara šnicele ar āboliem

2005. gada 28. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Speķi un sīpolus sīki sagriež, 4 ābolus nomizo, sagriež 4 daļās un izņem serdes. Vienu ābolu sarīvē uz rupjas sakņu rīves, sajauc ar pusi speķa un sīpolu un sautē apmēram 5 minūtes pusē sviesta,pēc tam pievieno sieru un pakarsē uz lēnas uguns līdz siers izkusis. Tītara fileju sadala porciju gabalos, izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem. Uz katras šniceles liek pildījumu, pārloka šniceli uz pusēm, sasprauž ar koka irbulīti, apvīļā miltos, un apcep skarsētā eļļā 5-7 minūtes no katras puses. Atlikušos ābolus, speķi un sīpolus apcep sviestā, pieber sāli, piparus, cukuru un pielej vīnu. Sautē, kamēr āboli mīksti. Mērci pārlej šniclēm.
Uz augšu