Tītara šnicele ar ananāsiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg tītara filejas
  • 1 ananāss
  • 0.5 glāzes gaļas buljona
  • 0.5 glāzes saldā krējuma
  • Sviests
  • Milti
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež porciju gabalos, izklopē, apsāla, apkaisa ar pipariem un apvīļā miltos. Ananāsu nomizo, sagriež šķēlītēs, izņem serdi un šķēlītes apcep sakarsētā eļļā 1-2 minūti no katras puses. Noliek siltā vietā. Pannā pielejt vēl eļļu un apcep šniceles 4-5 minūtes no katras puses. Izņem, eļļai pievieno buljonu, saldo krējumu un uzvāra. Uz katras šniceles uzliek ananāsa šķēlīti, liek mērcē un pasautē 2-3 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni