Tītara šnicele

4 1

Sastāvdaļas

  • 600 g tītara filejas
  • 150 g zemesriekstu
  • 2 olas
  • 2 sīpoli
  • 30 g sviesta
  • 0.5 glāzes apelsīnu sulas
  • 1 ēdamkarote sakapātu pētersiļu
  • Milti
  • Eļļsa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Tītara filejas sadala porciju gabalos, izklopē, apkaisa ar sāli un pipariem. Riekstus samaļ. Olas saputo un sajauc ar sakapātiem pētersiļiem. Izklopētās filejas apvārta miltos, tad olās un beigās samaltajos zemesriekstos. Cep sakarsētā eļļā apmēram 5 minūtes no katras puses.
  2. Sīpolus sagriež plānās ripiņās, apcep sviestā zeltainus, pievieno pēc panēšanas palikušos riekstus un apelsīnu sulu un sautē, kamēr pusi šķidruma iztvaikojusi. Pirms pasniegšanas tītara šniceles pārlej ar iegūto mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni