Bretaņas antrekots

5 1

Sastāvdaļas

  • 700 g liellopu filejas
  • 40 g olīveļļas
  • 1 sīpols
  • 50 g sviesta
  • Pipari
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala porciju gabalos, viegli izdauza, iesmērē ar sāli un pipariem, aplej ar olīveļļu un patur pusstundu. Sakarsē pannā pusi sviesta un apcep antrekotus līdz brūnai garoziņai no abām pusēm. Sīpolu sīki sagriež, sajauc ar atlikušo sviestu, sakapātiem zaļumiem un pipariem.Ar iegūto masu noklāj trauka dibenu, virsū liek antrekotus, uzliek vāku un karsē ūdens peldē 10 minūtes. Gatavos antrekotus aplaista ar iegūto sulu un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni