Zivju rulete

2005. gada 28. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Zivs fileju samaļ kopā ar sīpoliem. Pieliek sāli, piparus, rīvmaizi, olas, pienu un visu labi izmaisa. Pildījumam cieti vārītu olu sakapā, sajauc ar sīki sagrieztiem lociņiem un pētersiļiem, pievieno sāli, mīkstu sviestu un samaisa. Zivs masu liek uz salvetes, izlīdzina apmēram 2 cm biezā plācenī. Vidū liek pildījumu. Paceļot salvetes malas, no plāceņa izveido ruleti un nogludina to. Pārliek uz ietaukotas cepešplāts arsavienojuma šuvi uz leju, pārkaisa ar rīvmaizi, apslaka ar izkausētu sviestu un cep cepeškrāsnī apmēram 30-40 minūtes.
Uz augšu