Zivju rulete

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g zivju filejas
  • 2 jēlas olas
  • 1 cieti vārīta ola
  • 3 ēdamkarotes rīvmaizes
  • 0.5 glāzes piena
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 ēdamkarote sviesta
  • Lociņi
  • Pētersiļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivs fileju samaļ kopā ar sīpoliem. Pieliek sāli, piparus, rīvmaizi, olas, pienu un visu labi izmaisa. Pildījumam cieti vārītu olu sakapā, sajauc ar sīki sagrieztiem lociņiem un pētersiļiem, pievieno sāli, mīkstu sviestu un samaisa. Zivs masu liek uz salvetes, izlīdzina apmēram 2 cm biezā plācenī. Vidū liek pildījumu. Paceļot salvetes malas, no plāceņa izveido ruleti un nogludina to. Pārliek uz ietaukotas cepešplāts arsavienojuma šuvi uz leju, pārkaisa ar rīvmaizi, apslaka ar izkausētu sviestu un cep cepeškrāsnī apmēram 30-40 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti